Turneringer er ofte et sosialt knutepunkt der en treffer andre medlemmer og kan utvide sin golfkrets. Andre spiller turneringer for å vekke konkurranse instinktet, mens noen har kun blikket på premiebordet..
Uansett begrunnelse, så er turneringer viktig for klubben og vi ønsker å utvikle tilbudet til å bli enda bedre og større i 2018 når vi nå har mulighet til å legge felles turneringer på begge baner.

Klubben har satt opp et forslag til Terminliste, men ønsker innspill fra medlemmer, så her er ingenting bestemt og en kan selv komme med endringer og ønsker.
Samtidig trenger vi noen til å ta eierskap og gjennomføre turneringene og danne en Turneringskomite for 2018. Ser at vi her kan fordele turneringene mellom typiske helgeturneringer og de faste ukentlige. I tillegg skal klubben i år arrangere både Lag-NM junior 1 div på Solastranden og selveste Norgesmesterskapet på Mesterskapsbanen på Forus. Her vil vi trenge mange frivillige for å lage en ramme rundt disse arrangementene som resten av golf-Norge legger merke til.
Vi ønsker også å tilrettelegge for nye turneringer og arrangementer med større fokus på det sosiale. Det kan være en fredagsscramble, lagturnering, Stranden vs Forus, lønningspils skins? Her håper vi at noen av dere har forslag, så skal klubben gjøre mye for å tilrettelegge for gode initiativ.
Har du innspill eller ønsker å bidra i Turneringskomite – Kom på møte onsdag 17.01 kl. 17:00 i Golfstuen på Forus